Baratnomlesz.hu

Pár lépésre vagy a titkos tudástól

Élő ismerkedés - azonnali teljes hozzáférés 75% kedvezménnyel

Utolsó lépések az azonnali hozzáféréshez...

Kérdésed van? 

Írj nekünk: adam@freiwill.hu

Adataid a regisztrációhoz

Számlázási címed (nem küldünk semmit postán)

Bankkártya adatok

Férfi öltözködés és stílus teljes útmutató (4 óra)

A-tól Z-ig program, hogyan öltözz vonzóan. Találd meg a stílusodat és rakd rendbe a ruhatáradat egy életre! (összesen 4 órányi szuper részletes bemutató és videós oktatóanyag)

Fizetendő

Bármikor lemondhatod az előfizetést

Az előfizetésedet bármikor lemondhatod és megszüntetheted gond nélkül.

mastercard

100% SSL biztonságos fizetés

Fizetésed 100%-ig biztonságos 256-bites titkosítással történik a STRIPE rendszerén keresztül. Mi nem kapjuk meg a bankkártya adataidat.

Ezt kapod az online sikerprogramban:

48 db lecke a barátnőszerzésről = minden, ami fontos (500.000 Ft érték)
Hihetetlen rejtett kamerás videók és elemzéseik - Éles videókon láthatsz minket oktatókat és tanítványainkat sikeresen ismerkedni, melyeken MINDENT kielemzünk neked. (300.000 Ft érték)
Gyakorlatok minden napra, összesen 504 gyakorlat - Minden napra letölthető gyakorlatok 3 szinten (kezdő, középhaladó, haladó). Tele a legjobban működő, 1000x letesztelt módszereinkkel. (250.000 Ft érték)
BÓNUSZ: zárt Facebook csoport tagság a tagoknak, ahol kérdezhetsz és csatlakozhatsz közös terep-bevetésekhez (150.000 Ft érték)

Cs. János

Igazolt tag

"A legnagyobb szerelmeimet nem tudtam megszerezni, ezért regisztráltam. Rögtön az interneten keresztül új tudásanyaghoz juthatok és mióta tag vagyok magabiztosabb lettem, már tudom, hogyan kell viselkedni, hogy egy lányban vonzalmat keltsek. Megváltozott az életem, köszönöm!"

K. Richárd

Igazolt tag

"A program hatására bátran megszólítok most már bárkit a visszautasítás félelme nélkül, telefonszámot, randit tudok leszervezni. Felszabadultam és pozitívabb vagyok, ráadásul azóta már barátnőm is van. Mindenkinek ajánlom aki kicsit is fél a csajoktól, vagy kifogy a szóból és sokszor nem tud mit mondani."

Itt találkozhattál már velünk:

© Minden jog fenntartva.  Email: adam (kukac) freiwill.hu - Tel: +36.70.428.6190